Waw magazine

Waw magazine

Menu
© WAW
© © Springtime
© © Springtime

We All Win! May the 4th

  • Crowdfunding
Brabant wallon  / Louvain-la-Neuve

Door Jean-Willy Lardinoit

We hebben niet vaak de kans om eenvoudig en actief bij te dragen aan een project waar iedere betrokkene intellectueel en economisch beter van wordt

Wanneer u de kans krijgt om een actor van de lokale economie te worden, wanneer u de kans krijgt om voordelen en kortingen te genieten bij Waalse producenten, wanneer uw gedrag een gunstig effect heeft op uzelf en op uw omgeving. Dan bent u zeker WAW!

Bij de eerste editie, in 2008, klonk het als een uitroep. Wat zegt iemand die verbaasd is, zich verwondert of versteld staat ? Waw ! Dat is het Waw-effect.

Thans, na dertien jaar van ontdekkingen, geloof ik zonder valse bescheidenheid dat dit magazine, waarmee we Wallonië van zijn mooiste kanten willen laten zien, heeft bijgedragen aan een mentaliteitsverandering. We zijn allemaal trotser en ons meer bewust van het feit dat onze regio rijk is aan mensen van hoog aanzien en aan uitzonderlijke historische, toeristische, culturele en economische locaties.

In 52 nummers heeft Waw talenten ontdekt, voorgesteld en aanbevolen. Nu gaat Waw u de mogelijkheid bieden om te bestellen ! Om te kopen wat wij u al jarenlang adviseren. De coronacrisis heeft aangetoond dat we echt anders willen consumeren. Iets positiefs willen doen. De producenten, bedrijven en diensten in kwestie steunen omwille van hun ecologische impact. Omdat ze behoorlijk bestuur, korte kringlopen, contact, transparantie, nabijheid, rechtvaardigheid enzovoort bevorderen.

Waw wordt nu een acroniem. WAll Win, oftewel iedereen wint. Telkens wanneer u iets koopt bij een van onze partners, krijgt u een voordeel. Voor onze partner wordt die korting automatisch omgezet in naamsbekendheid, zowel redactioneel als publicitair, in de media van het merk Waw (magazine, website, sociale media, push on smartphone, evenementen enz.). Binnen dit merk behoudt het magazine uiteraard zijn redactionele inhoud die op ontdekking is gericht.

Hoe meer Waalse producten u koopt, hoe zichtbaarder onze producenten worden. Zij belonen u hiervoor met voordelen, die hen uiteindelijk meer zichtbaarheid opleveren. Een positieve spiraal waar iedereen bij wint ! Daar komt bij dat Waw de voordelen in uw portefeuille automatisch verdubbelt wanneer u uw account hebt gecrediteerd. We All Win !

Om dit alles te realiseren, beginnen we dit voorjaar met een crowdfundingcampagne. Ik nodig u uit om uw steentje bij te dragen, zodat we de toepassing kunnen ontwikkelen.

May the 4th

Ik hoop dat u, net als wij, heel snel een deelnemer en begunstigde zult zijn van deze positieve spiraal. 

Wilt u meer weten over onze crowdfunding ? Klik hier om U in te schrijven !

May the force be with We All Win !

À lire aussi

Your opinion counts