Waw magazine

Waw magazine

Menu
© © Fred Guerdin
© Fred Guerdin
© © Fred Guerdin

Een nieuw octrooi voor Vésale Pharma in de Verenigde Staten

  • Big Ones
  • / Business
  • / Économie
Namur  / Éghezée

Door Christian Sonon

Een nieuw octrooi voor Vésale Pharma in de Verenigde Staten

 

De firma Vésale Pharma in Eghezée is een pionierster op het gebied van onderzoek en innovatie voor probiotica, die levende micro-organismen die meer bepaald de darmtransit kunnen bevorderen. De jongste jaren heeft de firma verscheidene wereldwijde octrooien ingediend, waaronder het Intelicaps®-octrooi voor een revolutionaire micro-inkapselingsmethode voor probiotica, waardoor bacteriën tijdens hun transfer naar de dikke darm bestand kunnen zijn tegen aanvallen van maagzuur en aalvleeskliersap.

Begin oktober 2017 heeft de Naamse firma een nieuw octrooi verworven in de Verenigde Staten – het derde in dat land – voor de oliehoudende oplossingen die hoofdzakelijk worden gebruikt voor het toedienen van probiotica aan zuigelingen en zeer jonge kinderen. Ten aanzien van de andere Drops-oplossingen die momenteel in de handel zijn, kunnen die tijdens heel de geldigheidsduur van het product stabiel blijven zonder neerslag of agglomeraat, wat de bescherming van de probiotica aanzienlijk verbetert.

De publicatie van ons Drops-octrooi in de Verenigde Staten is een bijkomend teken van erkenning, dat de geloofwaardigheid van onze producten niet enkel in dat land versterkt, maar ook elders in de wereld”, meent Jehan Liénart, de CEO van Vésale Pharma.

De firma exporteert haar producten immers naar een twintigtal landen. Nadat ze anderhalf jaar geleden een vertegenwoordigingskantoor had geopend in Brazilië, heeft ze in juni van dit jaar hetzelfde gedaan in New Delhi, in India.

  

Vésale Pharma
Rue Louis Allaert, 9
5310 Noville-sur-Mehaigne
Tel. : +32 (0) 81 56 00 06
info@vesalepharma.com

Photos

Bekijk de gallery "Vésale Pharma"

À lire aussi

Your opinion counts