Waw magazine

Waw magazine

Menu
© ftpn_Bossiroy

Burogest Office Park, veel meer dan alleen kantoren

  • Tourisme
  • / Tourisme d'affaires
Namur

Door Waw

Bent u zelfstandig ondernemer of directeur van een bedrijf en op zoek naar een ingerichte werkruimte waar u zich gedurende een aantal maanden of jaren kunt vestigen om een bepaald project uit te voeren?

 

 

In Loyers (Namen) exploiteert Burogest Office Park sinds 2007 een complex van 3000 m2 met kantoren in diverse afmetingen, waarvan het kleinste een oppervlakte van 16 m2 heeft. Het betreft een all-informule, want de huurprijs omvat niet alleen vaste lasten, toegang tot internet, reiniging en gebruik van de kitchenette…

«Wij bieden voorzieningen en diensten aan die bedrijven in staat stellen om zich op hun core business te richten in een werkomgeving die het welzijn van mensen bevordert », zegt Laurence Soetens, eigenares en directrice van Burogest. «Wij bieden onze klanten een heel flexibele dienstverlening, of ze nu wel of niet in het gebouw aanwezig zijn. Daarbij kun je denken aan telefoonbeantwoording, administratieve en verkoopondersteuning, financiële ondersteuning, ondersteuning op het gebied van digitale communicatie en bedrijfshulpverlening. »

In september 2017 heeft het bedrijf, waar zo’n twintig mensen werken, een volgende stap gezet door een « flex office » in te richten. Dit bestaat uit een gemeenschappelijke ruimte met vier werkplekken voor verschillende ondernemingen. Zelfstandige of rondreizende ondernemers beschikken zo over een professionele en comfortabele werkruimte in Namen, waar ze 24 uur per dag terecht kunnen.

Voor vergaderingen en seminars beschikt Burogest over zes vergaderzalen, waaronder drie grote modulaire ruimtes, die volledig zijn ingericht en naar wens aangepast kunnen worden, en over een eigen restaurant, La Rotonde, dat zowel voor klanten als voor mensen van buiten toegankelijk is. Dit bedrijvencentrum biedt dus heel wat voordelen, waaronder met name zijn geografische ligging. Het bevindt zich namelijk op een steenworp afstand van de E411 (afslag Loyers).

Burogest-community 

Een andere vernieuwing voor alle Office Park-gebruikers is de introductie van een platform dat het mogelijk maakt om gemakkelijker samen te werken bij de uitvoering van diverse gemeenschappelijke projecten, zoals de levering van lokale producten (groenten, fruit, graanproducten, kaas) in samenwerking met Les Artisans de Bossimé, waarvan het landbouwbedrijf ook in Loyers is gevestigd. «Door deze community te vormen, hopen we de banden tussen de bedrijven in het complex te versterken en hun werkomgeving op die manier nog comfortabeler en gezelliger te maken », verduidelijkt Laurence Soetens.

 

Burogest Office Park
Avenue des Dessus-de-Lives 2
B-5101 Namur
+32 (0)81 20 66 40
 

www.burogest.be

À lire aussi

Your opinion counts