Waw magazine

Waw magazine

Menu

de referentie
voor uw bedrijfsevenementen!

  • Patrimoine
  • / Publi-reportage
Wallonie

Door Waw

Comfor t, gezelligheid en autonomie: deze drie sleutelbegrippen staan voorop in de avant-gardistische opvatting over bedrijfsseminaries van Business-Etape. Of het nu gaat om een brainstorming, een opleiding of de lancering van een nieuw product, Business-Etape heef t uitzonderlijke verblijfplaatsen met een aangepaste infrastructuur voor u in petto.

Luxevilla’s, karaktervolle woningen, prachtige kastelen, …. In de ideale omgeving van de Ardennen biedt Business-Etape u de keuze uit ruim 50 klassevolle woningen die logies bieden voor 8 tot 50 personen.De woningen van Business-Etape, allemaal perfect uitgerust voor de organisatie van bedrijfsevenementen (vergaderzalen, internet, overheadprojector,…) en met drie- tot vijfsterrencomfort, vormen de geschikte locatie voor werk, bezinning en ontspanning. Gedurende hun verblijf zijn de gasten vrij en genieten ze totale autonomie.

Naast logies omvat het aanbod van Business-Etape ook originele culturele, sportieve en teambuildingsactiviteiten, waarbij de gasten het prachtige Ardense platteland kunnen ontdekken. De gelegenheid bij uitstek om te ontspannen en zich uit te leven. De deelnemers hebben de vrijheid om zelf in de catering te voorzien of ze kunnen een beroep doen op een traiteur voor een all-in verblijf. De vele par tners van Business-Etape serveren met zekerheid kwaliteitsvolle menu’s in onvervalste Ardense traditie.

Op grond van zijn ervaring en professionalisme staat Business- Etape dus garant voor de organisatie van een perfect zakelijk verblijf!

 

Informatie

Business-Etape
Ster 3b — B-4970 Stavelot
+32 (0)80 28 16 22
info@business-etape.com
www.business-etape.com

À lire aussi

Your opinion counts